عاشق ياد گيري
دركنار هم چيز هاي زيادي مي توان ياد گرفت

 كافه رستوران در اصفهان

در سال هاي اخير جذاب ترين سرگرمي مردم در جهان رستوران گردي به حساب مي آيد دليل اين استعدلال پيدايش رستوران هاي خوب و بين المللي در سطح جهان است . با پيدايش رستوران و كافه رستوران اين موضوع مي تواند گام مثبتي در جهت رشد صنعت گردشگري به حساب مي آيد . از نظر بيشتر مردم انتخاب كافه رستوران در اصفهان  كار دشواري به حساب مي آيد چرا كه سليقه هاي هركسي با ديگري متفات است . بعضي ها از فضاي سنتي همراه با سكوت و صداي آب خوشش شان مي آيد و بعضي ديگر از فضاي مدرنيته و شيك بعضي ديگر اصلا اين چيز ها برايشان مهم نيست و تنها دغدغه آن ها در انتخاب ، استفاده ي آن رستوران از مواد اوليه ارگانيك است . كافه رستوران رضا كبابي با دارا بودن فضاي نيمه باز و دو سالن يكي مدرنيته و دومي سنتي توانسته نياز هاي مشتريان خود را در اين راستا بر طرف كند . فضاي نيمه باز اين رستوران شامل آلاچيق هاي چهار ، شيش و هشت نفره است كه شما بر حسب نياز مي توانيد در اين رستوران از آنها استفاده كنيد . دليل محبوبيت اين رستوران تنوع انتخاب است . مثلا شما در سفره خانه سنتي مي توانيد از ديزي ، برياني ، ميرزاقاسمي ، مرغ شكم پر ، كلم پلو ، قرمزه نخودچي ، يخني لوبيا ، خورش ماست ، قليه ماهي ، كوفته تبريزي و.... استفاده كنيد و هم چنين مي توانيد در سفره خانه مدرن از غذاهايي هم چون : كباب كوبيده ، جوجه كباب ، دنده كباب ، كباب نگيني ، كباب برگ ، پايلار ، فلفل دلمه اي پنيري ، پاستا با گوشت ، بيف استراگانف ، گرانولا ، كدو سبز پر شده با گوشت ، مرغ كبابي ، املت مرغ و كلم بروكلي ، سالاد تخم مرغ و زيتون و ... است .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: كافه رستوران در اصفهان،
موضوع:
[ ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۴۱:۰۹ ] [ مهديس ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه كباب نگيني

تفاوت كباب نگيني با كباب كوبيده فقط در استفاده از فيله مرغ است . كباب نگيني هم مانند همه كباب ها نياز به يك سري مواد لازم دارد كه شامل : (گوشت گوساله و گوسفند) ، (سينه و يا فيله مرغ ) ، پياز دوعدد متوسط ، زعفران دم شده ، تخم مرغ يك عدد ، نمك و فلفل سياه . طرز تهيه كباب نگيني  ابتدا بايد گوشت ها تميز كرده و آبكش نماييد و بعد از خشك شدن هر دو گوشت(گوساله و گوسفند) را در چرخ گوشت چرخ نماييد توجه داشته باشيد كه عمل چرخ كردن گوشت را بايد تا سه مرتبه انجام دهيد . حال نوبت به چرخ پياز ها مي رسد كه هم مي توانيد بر روي گوشت ها چرخ كنيد و هم مي توانيد به صورت جداگانه اين كار را انجام دهيد . اگر خواستيد بر روي گوشت پياز ها را چرخ كنيد سعي كنيد قبل از آن دو مرتبه اي باشد كه مي خواهيد گوشت ها را چرخ كنيد . اگر پياز ها را به صورت جدا گانه چرخ كرديد بايد آب آن را گرفته و خود پيازها را با گوشت ها مخلوط كنيم . مرحله بعدي مخلوط گوشت با نمك ، فلفل ، و تخم مرغ است . شما مي توانيد زعفران را يا در گوشت ويا درمرغ استفاده كنيد . در اين مرحله شما بايد گوشت را حسابي با دست ورز دهيد تا حالاتي مشابه به كش آمدن پيدا كند . حال نوبت سيخ گرفتن كباب هاست در اين ميان دو نكته وجود دارد اگر پياز ها را روي گوشت ها چرخ كرده باشيد بايد با استفاده از آب داغ گوشت ها را سيخ بگيريد و اگر هم پياز ها را به صورت جدا چرخ كرده باشيد مي توانيد با آب پياز كباب ها را سيخ كنيد . بعد از اين كار نوبت به تكه هاي مرغ مي رسد كه بايد در وسط بند هاي كباب قرار دهيد و در پايان نوبت به كباب كردن اين سيخ ها مي رسد كه سعي كنيد حدالامكان آتيش اوليه اين كباب ها تند باشد و سيخ ها را سريع بچرخانيد تا گوشت ها خوب هم ديگر را بگيرند .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرز تهيه كباب نگيني،
موضوع:
[ ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۳۸:۰۸ ] [ مهديس ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه كباب برگ

 همواره روش هاي زيادي براي درست كردن كباب برگ وجود دارد كه ما قصد داريم يكي از آن ها را براي شما شرح دهيم . طرز تهيه كباب برگ  براي درست كردن يك كباب برگ خوش مزه شما بايد به يك نكته دقت كنيد و آن هم نرمي گوشت است . شما مي توانيد براي نرم كردن گوشت از گرد هاي مخصوص و يا از آب پياز و فلفل استفاده كنيد . براي تهيه كباب برگ شما نياز به يك سري مواد اوليه داريد كه شامل : گوشت راسته پاك كرده ، روغن زيتون يك استان چايي خوري ، فلفل سياه و پياز داريد . اين كباب را مي توانيم به هر اندازه كه دوست داريم پهن كنيم . اول بايد راسته را بر روي تخته قرار دهيم قدم بعدي برش آن است كه مي تواند به اندازه دلخواه ويا به عنوان مثال پهناي چهار انگشت باشد . قدم بعدي ورقه ورقه كردن گوشت به قطر نيم سانتيمتر است . وقت آن رسيده تا پياز را رنده كنيم و روغن زيتون و فلفل را به آن اضافه كنيم و گوشت ها را با آن مخلوط كنيم بعد از اين كار بايد گوشت هاي آغشته به مواد را به مدت پنج تا بيست و چهار ساعت درون يخچال قرار دهيد . حال وقت سيخ گرفتن گوشت ها رسيده است اول بايد گوشت هاي آغشته به مواد را بروي تخته بچينيد و بعد با كارد بروي آن بكوبيد تا پهناي آن به اندازه دلخواهتان شود مرحله بعدي سيخ كردن است بعد از اين مرحله شما بايد سيخ ها را بر روي آتيش ملايم قرار دهيد تا كباب ها آماده شوند . در هنگام كباب كردن بايد دقت كنيد كه كباب را خشك نكنيد چون از طعم و نرمي آن كاسته مي شود . بعد از درست شدن كباب يك كره كوچك و مقداري نمك به آن بزنيد و درون يك ديس بچينيد هم چنين مي توانيد ديس كباب خود را با كمي پياز حلقه اي ، جعفري ، ليمو تازه و ترشي جات دلخواه تزيين نماييد .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرز تهيه كباب برگ،
موضوع:
[ ۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۵۵:۲۰ ] [ مهديس ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی