عاشق ياد گيري دركنار هم چيز هاي زيادي مي توان ياد گرفت
|
طرز تهيه كباب كوبيدهامروز قصد داريم در مورد يك غذاي خوش مزه صحبت كنيم غذايي كه به دليل پر طرفدار بودن و لذيذ بودن يك روز از سال ( 10 جولاي مصادف با 20 تير ماه ) را به آن اختصاص داده اند . ما قصد داريم در اين مقاله طرز تهيه كباب كوبيده را به گونه اي آموزش دهيم كه كباب زن ها در رستوران ها درست مي كنند . شما براي درست كردن يك كباب كوبيده خانگي نياز به يك سري مواد اوليه شامل : گوشت (گوسفندي ، گوساله) ، ادويه جات (نمك ، فلفل سياه) ، زعفران و كره داريد . كلا درست كردن غذا نياز به حوصله دارد و كباب هم از اين قضيه مستثني نيست . براي درست كردن كباب ابتدا بايد گوشت را درون چرخ گوشت ريخته و دو تا سه مرتبه چرخ كنيد . مرحله بعدي اضافه كردن نمك ، فلفل و زعفران است حال بايد گوشت را خوب ورز دهيد تا با موادي كه به آن اضافه كرديد مخلوط شود . اضافه كردن فلفل سياه و زعفران باعث مي شود كه بوي زهم گوشت از بين برود و نمك هم گوشت را طعم دار مي كند . حال نوبت به رنده كردن پيازها مي رسد . يك نكته مهم اين است كه بعد از رنده كردن بايد پياز ها را با دست فشار دهيد تا آب آنها كاملا گرفته شود . اين كار باعث مي شود تا كباب از روي سيخ نريزد . پياز ها را به گوشت اضافه دهيد و خوب آن را بهم بزنيد تا حسابي مخلوط بشوند . بعضي ها معتقد هستن بعد از اين مرحله نوبت به اين مي رسد كه گوشت را درون يخچال قرار دهند تا به اصطلاحي گوشت بيات شود . اين موضوع بيات شدن بستگي به زمان و علاقه شما دارد . شما مي توانيد بعد از اضافه كردن مواد به گوشت آن را سيخ گرفته و كباب كنيد فقط بايد يك نكته را رعايت كنيد آن هم اين است كه بايد سريع سيخ هاي كباب را چرخانده تا كباب ها نريزد . خوب در اين مرحله نوبت به سيخ گرفتن كباب است . اگر شما هم به مانند بقيه دوستان خود در گرفتن سيخ ها مشكل داريد مي توانيد از دستگاه هاي جديدي كه خود اقدام به اين كار مي كنند استفاده نماييد . خوب مرحله آخر مي رسيم به آماده كردن كباب ها بر روي كباب پز . ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
طرز تهيه دنده كباببراي تهيه اين كباب خوش مزه دستور پخت و نكات كليدي فراواني ذكر شده است . امروز مي خواهيم شما را با طرز تهيه دنده كباب و هم چنين نكات كليدي اين كباب آشنا كنيم . براي اين كه شما بتوانيد اين كباب را در منزل نوش جان كنيد نياز به يك سري موالاد لازم داريد كه شامل : گوشت دنده گوسفندي ، پياز خورد شده دوعدد متوسط ، روغن زيتون ويا روغن كرمانشاهي ، چهارعدد گوجه فرنگي ، نمك ، فلفل سياه ، يك پيمانه ماست ، دو حبه سير ، آويشن و ليمو ترش دو عدد متوسط داريد . در قدم اول بايد شما دنده ها را با آب بشوييد و داخل يك آبكش قرار دهيد و بعذ از اين مرحله شما بايد دنده ها را درون كاسه بريزيد و سير ، پياز رنده شده ، روغن ، ماست ، نمك ، فلفل را به آن اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا به طور كامل يك دست شوند . بعد از اين كار بايد در ظرف را بايك سلفون بپوشانيد و براي پنج ساعت در يخچال قرار دهيد . خوب ديگر وقت آن رسيده تا طرف را از يخچال خارج كرده و دنده را از داخل آن خارج كنيد فقط اين نكته را در نظر داشته باشيد كه وقتي دنده را از كاسه خارج مي كنيد بايد تمام مواد اضافي مانند پياز و سير را از آن جدا كنيد تا در موقع كباب كردن دنده ها طعم آن را بر اثر سوختن خراب نكند . وقت آن رسيده كه دنده ها را سيخ بگيريد براي اين كار شما نياز به سه عدد سيخ پهن داريد كه بايد سيخ ها را درون دنده ها فرو كنيد و آن ها را روي منقلي كه ذغال هاي آن را از قبل سرخ شده قرار دهيد . نكته ديگر اين است كه ذغال ها را به صورت يك دست سرخ كنيد تا كباب ها به صورت يك دست پخته شوند . ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
طرز تهيه جوجه كبابدستورالعمل هاي زيادي چه در مزه دار كردن و چه در پخت جوجه كباب وجود دارد كه ما مي خوايم در اين مقاله به يكي از آنها بپر دازيم . شما براي درست كردن يك جوجه كباب خوش مزه نياز به مواد لازمي از جمله : آبليمو ، نمك ، روغن ، ادويه ، پياز ، فلفل دلمه و زعفران داريد . در طرز تهيه جوجه كباب شما بايد جوجه ها را در يك ظرف نسبتا بزرگ بريزيد بعد روغن مايع را به آن اضافه كنيد و خوب آن ها را با هم مخلوط كنيد . خوب در قدم اول بايد زعفران دم كرده رو به جوجه اضافه كنيم و آن را به مدت دو ساعت درون يخچال قرار داهيم تا جوجه طعم زعفران را به خود بگيرد قدم بعدي اضافه كردن روغن است كه باعث مي شود جوجه سفت نشود . حالا نوبت به اضافه كردن نمك و آبليمو مي رسد كه به جوجه طعم و مزه اي باور نكردني مي دهد . بعضي ها معتقد اند كه به جاي روغن بايد از كره آب شده استفاه شود . كره در اثر سرما سفت مي شود و نمي تواند جوجه ها را خوب كاور كند و جوجه ها در اثر تماس با آبليمو و نمك سفت مي شوند . خوب وقت خرد كن پياز ها رسيده است . اكثر مردم پياز ها را رنده و يا داخل چرخ گوشت خرد مي كنند كه هر دوي اين كار ها اشتباه است و دليل آن هم اين بوده كه پياز ريز شده و يا رنده شده موقع كباب كردن به جوجه ها چسبيده و موقع حرارت ديدن پيازها سريع سوخته و تغيير رنگ مي دهند و ما احساس مي كنيم كه پخت كباب ها كافي است و آن ها را از روي آتش بر مي داريم در صورتي كه اين پياز ها بوده اند كه تغيير رنگ داده اند و كباب ها خوب مغذ پخت نشده است . گام بعدي اضافه كردن ادويه جات به جوجه كباب است كه پيش نهاد ما پودر سير و فلفل سياه است شما مي توانيد به كباب خود دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده اضافه كنيد تا جوجه شما خوش طعم شود . گام بعدي استراحت دادن به مواد است كه مي تواند از پنج ساعت شروع شود و به يك بيست و چهار ساعت نيز برسد . گام بعدي سيخ گرفتن و پختن اين كباب خوش مزه است . ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ ]
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |