عاشق ياد گيري
دركنار هم چيز هاي زيادي مي توان ياد گرفت

طرز تهيه كباب كوبيده

امروز قصد داريم در مورد يك غذاي خوش مزه صحبت كنيم غذايي كه به دليل پر طرفدار بودن و لذيذ بودن يك روز از سال ( 10 جولاي مصادف با 20 تير ماه ) را به آن اختصاص داده اند . ما قصد داريم در اين مقاله طرز تهيه كباب كوبيده  را به گونه اي آموزش دهيم كه كباب زن ها در رستوران ها درست مي كنند . شما براي درست كردن يك كباب كوبيده خانگي نياز به يك سري مواد اوليه شامل : گوشت (گوسفندي ، گوساله) ، ادويه جات (نمك ، فلفل سياه) ، زعفران و كره داريد . كلا درست كردن غذا نياز به حوصله دارد و كباب هم از اين قضيه مستثني نيست . براي درست كردن كباب ابتدا بايد گوشت را درون چرخ گوشت ريخته و دو تا سه مرتبه چرخ كنيد . مرحله بعدي اضافه كردن نمك ، فلفل و زعفران است حال بايد گوشت را خوب ورز دهيد تا با موادي كه به آن اضافه كرديد مخلوط شود . اضافه كردن فلفل سياه و زعفران باعث مي شود كه بوي زهم گوشت از بين برود و نمك هم گوشت را طعم دار مي كند . حال نوبت به رنده كردن پيازها مي رسد . يك نكته مهم اين است كه بعد از رنده كردن بايد پياز ها را با دست فشار دهيد تا آب آنها كاملا گرفته شود . اين كار باعث مي شود تا كباب از روي سيخ نريزد . پياز ها را به گوشت اضافه دهيد و خوب آن را بهم بزنيد تا حسابي مخلوط بشوند . بعضي ها معتقد هستن بعد از اين مرحله نوبت به اين مي رسد كه گوشت را درون يخچال قرار دهند تا به اصطلاحي گوشت بيات شود . اين موضوع بيات شدن بستگي به زمان و علاقه شما دارد . شما مي توانيد بعد از اضافه كردن مواد به گوشت آن را سيخ گرفته و كباب كنيد فقط بايد يك نكته را رعايت كنيد آن هم اين است كه بايد سريع سيخ هاي كباب را چرخانده تا كباب ها نريزد . خوب در اين مرحله نوبت به سيخ گرفتن كباب است . اگر شما هم به مانند بقيه دوستان خود در گرفتن سيخ ها مشكل داريد مي توانيد از دستگاه هاي جديدي كه خود اقدام به اين كار مي كنند استفاده نماييد . خوب مرحله آخر مي رسيم به آماده كردن كباب ها بر روي كباب پز .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرز تهيه كباب كوبيده،
موضوع:
[ ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۴۴:۱۵ ] [ مهديس ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه دنده كباب

براي تهيه اين كباب خوش مزه دستور پخت  و نكات كليدي فراواني ذكر شده است . امروز مي خواهيم شما را با طرز تهيه دنده كباب و هم چنين نكات كليدي اين كباب آشنا كنيم . براي اين كه شما بتوانيد اين كباب را در منزل نوش جان كنيد نياز به يك سري موالاد لازم داريد كه شامل : گوشت دنده گوسفندي ، پياز خورد شده دوعدد متوسط ، روغن زيتون ويا روغن كرمانشاهي ، چهارعدد گوجه فرنگي ، نمك ، فلفل سياه ، يك پيمانه ماست ، دو حبه سير ، آويشن و ليمو ترش دو عدد متوسط  داريد . در قدم اول بايد شما دنده ها را با آب بشوييد و داخل يك آبكش قرار دهيد و بعذ از اين مرحله شما بايد دنده ها را درون كاسه بريزيد و سير ، پياز رنده شده ، روغن ، ماست ، نمك ، فلفل را به آن اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا به طور كامل يك دست شوند . بعد از اين كار بايد در ظرف را بايك سلفون بپوشانيد و براي پنج ساعت در يخچال قرار دهيد . خوب ديگر وقت آن رسيده تا طرف را از يخچال خارج كرده و دنده را از داخل آن خارج كنيد فقط اين نكته را در نظر داشته باشيد كه وقتي دنده را از كاسه خارج مي كنيد بايد تمام مواد اضافي مانند پياز و سير را از آن جدا كنيد تا در موقع كباب كردن دنده ها طعم آن را بر اثر سوختن خراب نكند . وقت آن رسيده كه دنده ها را سيخ بگيريد براي اين كار شما نياز به سه عدد سيخ پهن داريد كه بايد سيخ ها را درون دنده ها فرو كنيد و آن ها را روي منقلي كه ذغال هاي آن را از قبل سرخ شده قرار دهيد . نكته ديگر اين است كه ذغال ها را به صورت يك دست سرخ كنيد تا كباب ها به صورت يك دست پخته شوند .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرز تهيه دنده كباب،
موضوع:
[ ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۱۸:۲۳ ] [ مهديس ] [ نظرات (0) ]

طرز تهيه جوجه كباب

دستورالعمل هاي زيادي چه در مزه دار كردن و چه در پخت جوجه كباب وجود دارد كه ما مي خوايم در اين مقاله به يكي از آنها بپر دازيم . شما براي درست كردن يك جوجه كباب خوش مزه نياز به مواد لازمي از جمله : آبليمو ، نمك ، روغن ، ادويه ، پياز ، فلفل دلمه و زعفران داريد . در طرز تهيه جوجه كباب  شما بايد جوجه ها را در يك ظرف نسبتا بزرگ بريزيد بعد روغن مايع را به آن اضافه كنيد و خوب آن ها را با هم مخلوط كنيد . خوب در قدم اول بايد زعفران دم كرده رو به جوجه اضافه كنيم و آن را به مدت دو ساعت درون يخچال قرار داهيم تا جوجه طعم زعفران را به خود بگيرد قدم بعدي اضافه كردن روغن است كه باعث مي شود جوجه سفت نشود . حالا نوبت به اضافه كردن نمك و آبليمو مي رسد كه به جوجه طعم و مزه اي باور نكردني مي دهد . بعضي ها معتقد اند كه به جاي روغن بايد از كره آب شده استفاه شود . كره در اثر سرما سفت مي شود و نمي تواند جوجه ها را خوب كاور كند و جوجه ها در اثر تماس با آبليمو و نمك سفت مي شوند . خوب وقت خرد كن پياز ها رسيده است . اكثر مردم پياز ها را رنده و يا داخل چرخ گوشت خرد مي كنند كه هر دوي اين كار ها اشتباه است و دليل آن هم اين بوده كه پياز ريز شده و يا رنده شده موقع كباب كردن به جوجه ها چسبيده و موقع حرارت ديدن پيازها سريع سوخته و تغيير رنگ مي دهند و ما احساس مي كنيم كه پخت كباب ها كافي است و آن ها را از روي آتش بر مي داريم در صورتي كه اين پياز ها بوده اند كه تغيير رنگ داده اند و كباب ها خوب مغذ پخت نشده است . گام بعدي اضافه كردن ادويه جات به جوجه كباب است كه پيش نهاد ما پودر سير و فلفل سياه است شما مي توانيد به كباب خود دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده اضافه كنيد تا جوجه شما خوش طعم شود . گام بعدي استراحت دادن به مواد است كه مي تواند از پنج ساعت شروع شود و به يك بيست و چهار ساعت نيز برسد . گام بعدي سيخ گرفتن و پختن اين كباب خوش مزه است .


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طرز تهيه جوجه كباب،
موضوع:
[ ۲۴ فروردين ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۵۵:۲۸ ] [ مهديس ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی